دسته بندی نشده

لیمو عمانی (100 گرم)

از خواص لیمو عمانی می توان به تقویت دستگاه گوارش، افزایش اشتها، تنظیم فشار و کاهش کلسترول بد خون، تسکین سردرد و کمک به درمان سرماخوردگی و سرفه اشاره کرد. خواص لیمو عمانی خانگی که در آفتاب خشک شده باشد، بسیار بیشتر از لیموعمانی صنعتی است.

لیمو عمانی نوعی لیمو ترش است که از خشک شده آن در پخت بسیاری از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های گیاهی و از پودر آن به عنوان ادویه استفاده می‌شود. در ادامه با خواص لیموعمانی و طرز تهیه آن در منزل آشنا شوید.

خواص لیمو عمانی چیست؟

خواص لیمو عمانی (طبیعت و خواص درمانی)

طبع لیمو عمانی بر اساس طب سنتی، سرد و خشک است. قسمتهای مورد استفاده گیاه لیمو عمانی، میوه، برگ و ریشه گیاه است. برخی از مهمترین خواص لیمو عمانی عبارتند از:
  • در طب سنتی از ریشه گیاه لیمو عمانی برای رفع مشکلات گوارشی استفاده می‌شود، همچنین جوشانده ریشه آن برای درمان اسهال خونی مفید است.
  • برگ‌های گیاه لیمو عمانی تاره برای تسکین سردرد ناحیه پیشانی مفید است.
  • لیموعمانی سرشار از ویتامین‌ها به ویژه ویتامین ث است و از این رو مصرف آن برای پیشگیری و درمان خانگی سرماخوردگی موثر است.
  • مصرف لیموعمانی باعث افزایش اشتها شده و برای تقویت دستگاه گوارش مفید است.
  • از بین بردن نفخ شکم و کمک به دفع مواد صفراوی از خواص لیمو عمانی است.
  • از دیگر خواص لیمو عمانی، کاهش کلسترول بد خون و تنظیم فشار خون است. این ماده غذایی مفید، حاوی ترکیب پپتین است که با کاهش کلسترول بد خون، از بروز بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند.
  • همانند سایر خانواده لیموها، یکی از اصلی‌ترین خواص لیمو عمانی وجود مواد آنتی اکسیدان فراوان در این میوه است که به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می‌کند.
  • اضافه کردن لیمو عمانی به غذاها و اسیدی نمودن محیط آن، به افزایش جدب آهن غذا توسط سلول‌های بدن کمک می‌کند.
  • مصرف لیموعمانی همراه با گل گاوزبان یکی از دمنوش‌های شناخته شده در طب سنتی است که خاصیت آرامبخشی داشته و برای اصلاح مزاج گل گاوزبان مفید است. استفاده از دمنوش گل گاو زبان به همراه لیمو عمانی مانع از افزایش غلظت خون و بالا رفتن فشار در افراد می‌شود.

گیاه شناسی لیمو عمانی

لیمو عمانی یکی از انواع لیمو ترش بوده، درخت آن از خانواده نارنج است و میوه تازه آن بسیار ترش و خردلی رنگ می‌باشد. به دلیل ترشی زیاد میوه تازه، غالبا از خشک شده آن استفاده می‌شود. محل اصلی رویش گیاه لیموعمانی، کشورهای اردن و لبنان است. در کشور ما بهترین نوع لیمو عمانی در مناطق جنوب و جنوب شرقی نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش می‌‌یابد.

مضرات لیمو عمانی (موارد احتیاطی و منع مصرف)

براساس نظر متخصصان تغذیه، مصرف لیموعمانی پخته در غذاها به دلیل جذب مقدار زیادی از چربی و ادویه موجود در غذا، برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مضر است و برای سایر افراد نیز میتواند باعث چاقی و اضافه وزن شود.

خرید این محصول با قیمت شگفت انگیز 12000 تومان:

https://bojno.ir/محصول/%d9%84%db%8c%d9%85%d9%88-%d8%b9%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c/?feed_id=1329&_unique_id=5eece7c3edf1c
——————————————-
#bojno #natural #organic #ارزان #ارگانیک #بجنو #خرید_آنلاین #دارو_گیاهی #سالم #سنتی #طب_اسلامی #طب_سنتی #عطاری #عطاری_آنلاین #عطاری_اینترنتی #گیاهان_دارویی #لیمو #لیمو_خشک #لیمو_عمانی #محصولات_ارگانیک #محصولات_سنتی #محصولات_طبیعی #مشهد

محصولات طبیعی محصولات سنتی محصولات ارگانیک بجنو عطاری آنلاین عطاری اینترنتی داروگیاهی